21. okt, 2014

Mye har skjedd

Nå er det lenge siden noen skriverier her inne. Det har skjedd mye siden sist.

Først kan jeg fortelle at valpen etter Yade, som vi beholdt selv, "Brutus" måtte vi i samråd med vår veterinær la slippe 18 uker gammel pga sykdom. Utrolig trist, men det beste for han Hjerte

Oppi alt det triste, er vi så glad vi hadde han selv, så en eventuell valpekjøper slapp å oppleve å måtte avslutte et lite liv så ung. Han hadde ikke begynt å felle melketennene sine en gang.

Vi skulle egentlig beholde begge sønnene til Yade en stund ekstra, da de begge var flotte eksemplarer å vi ikke klarte å bestemme oss for hvem vi skulle ha sjøl. Men siden Brutus ble syk, 9 uker gammel å trang etterhvert mye ekstra, valgte vi å selge broren "Kaktus". Han flyttet til sin nye familie i Oslo.

Da Brutus hadde gått på medisiner og tett oppfølging av vet i noen uker, begynte vi å øyne håp om at det gikk rette veien. Men da tiden kom for nedtrapping av medisiner, begynte sykdommen å blusse opp igjen. Vet. mente han også kunne ha noen tillegsykdommer og vondter som vi ikke viste, derfor valgte vi å la han få slippe da han var 18 uker.

Nye familien til Kaktus ringte å lurte på om vi kunne ta han tilbake, akkurat da alt fortsatt var så usikkert med Brutus, jeg sa jeg ikke kunne svare endelig på det før uken etter, da vi skulle på ny kontroll med Brutus. Forklarte at han fortsatt var syk å alt var usikkert ennå hvordan det ville gå.

Så viste det seg i ettertid, at de hadde solgt Kaktus 5 dager etter vi måtte avslutte livet til Brutus. Må innrømme at det var ikke det første jeg tenkte på, å ringe familien til Kaktus for å høre hvordan det gikk der. Jeg vet Kaktus har havnet i/rundt Arendal, å håper av hele mitt hjerte at han har det bra å at vi kan få muligheten for å treffe han og den nye familien en dag.