BIXIT

 

 

 

 

 

 

 

 


SCHWIMAS FIGHT TO THE TOP,"BIXIT"  

Far : Multatuli On The Top
Mor: Schwimas Queen Of The Scandinavia
Født: 18.02.2011
Reg. nr:
 NO49118/2011
Kneledd: 0+0
Øyenlyst:FRI - 12.04.12
Bitt : Fullt tannsett
Høyde: 31cm

Denne flotte gutten er jeg så heldig å få lov til å eie sammen med Aud Holme, oppdretter Schwimas

Dvergpinscher er en rase jeg virkelig har fått god sans for, en utrolig morsom, uredd og snill rase.( Kan med tid å stunder skje at det kommer fler av denne rasen inn i huset i Tomtveien ) 
Det er en lettlært rase, men dog kanskje litt mere sta enn en puddel Bixit går veldig godt overens med andre hanner og alle typer raser, han hilser blidt på alt og alle, både dyr og mennesker i alle aldre.
Bixit har et fantastisk flott gemytt, han har ingen behov for å yppe på andre, da han har trua på seg selv. Han er tillitsfull og han er absolutt den første til å sjekke ut nye lyder etter noe som f.eks plutselig ramler på gulvet å gir fra seg et smell ol. eller når vi er ute å går tur eller han flyr løs i skogen å oppdager nye ting av hva det enn måtte være.

 

YADE

 

 

 

 

 

 

 

 

N SE UCH SCHWIMAS JEDI JAINA SOLO,"YADE"  

 FAR: NORD UCH CEW-11 NV-11 Norwinstar Jedi Anakin Skywalker

MOR: Lille Lo`s Betty Boop
FØDT:08.03.12
REG:NR: NO36998/12
Kneledd: 0+0
Øyelyst : FRI - 28.01.14 / Fri-24.08.16
Bitt :       Korrekt, mangler en P1
Høyde:   27cm

 

Yade er nå overført etter avtale, til fòrvert å har det helt supert, Hun blir tatt godt vare på av min kollega å bor rett i nærheten.


Denne jenta er helt herlig. Hun burde nok heller het "Høyt og lavt" for det er  hun virkelig  Hun hopper opp på spisebordet, spiser blomster å annet bordpynt, men helst når vi ikke er hjemme  Heldigvis så trives Yade veldig godt i bur, for der vanker det både mat og godbiter å selvfølgelig vann, derfor er det klokt å innkvartere henne der, hvis vi er borte en liten stund.Mest for å skjerme henne sjøl  Noen ganger så er det nok at vi snur ryggen til henne, så er hu høyt og lavt  Hun elsker å jakte på lys, spesielt lys som er gjenskinn av sola, da hopper hun veeeeldig høyt å jaktinnstinkt  har hun flust av. nesten så vi kan leie henne ut i elgjakta  Hun elsker unger, det beste hun vet er å få være med på leken, eller bare ligge rett ved siden av barnebarna å se på at de leker